Partners

Tillsammans för affärer och samhällsnytta!

Är ert företag/verksamhet intresserat av att synas och göra god samhällsnytta? Då kan ett samarbete med oss i "Sportfront mot droger, våld och ohälsa" vara Good matchmaking!


Vi erbjuder Er olika möjligheter att marknadsföra ert företag genom Sportfront. Ett samhällsengagemang i bred front med synligt "lagspel" som utvecklar och stärker båda våra varumärken. Ett partnerskap ger valuta för pengarna på kort sikt och i det längre perspektivet.


För mer information och kontakt: marie@sportfront.se eller 0735-420609.

Karin Lundström - ICA Maxi Stormarknad Torslanda

Vi stöttar Sportfront eftersom det är så viktiga frågor som berör oss alla. Sportfront har visat att man kan göra skillnad. Extra roligt är det naturligtvis att Sportfront startades i Torslanda.

Martin Sundarp - SIGNHOME

​" The art of Real Estate" Mäklarföretaget som ger tillbaka till samhället.Vi skänker 10% av alla intäkter till bland annat Sportfronts viktiga verksamhet. 

Christian Melin - ICA Maxi Stormarknad Alingsås

John Alvbåge och Johan Wahlund

Vi är stolta och glada att kunna samarbeta med Sportfront, eftersom de gör sådan stor nytta och tar ett ordentligt tag om de stora och viktiga frågorna som enligt oss aldrig får sluta talas om!

Sportfront består av världens bästa laguppställning, om vi tittar på deras kvalitéer! Andra idrottsarenor i svensk idrott  har fått sina namn upprättade efter olika företag och stiftelser. Våran vision är att Nya Ullevi  döps om till ”Sportfronts Arena”. Vi vill vara med på resan till namnbytet på Ullevi!