Välkommen

Sportfront arbetar förebyggande och främjande. Vi vill verka samhällsstödjande och tar avstånd från droger, våld och utanförskap.Vår målsättning är att stärka den sociala och ekonomiska hållbarheten genom att värna de mänskliga rättigheterna. Sportfront vill minska risker och skapa trygghet där människor lever och verkar. Vi vill bidra med kunskap och erfarenhet och därigenom stimulera god samverkan i det lokala, regionala och nationella samhället.
Vi erbjuder verksamhets- och organisationsutveckling, konsultuppdrag, viss certifiering, föreläsningar, utbildningar, konsultation och handledning för olika aktörer inom privat, offentlig och ideell sektor ex idrott och föreningar. Vi bedriver ex projekt med fokus på trygg idrott. En samverkan som hjälper oss att åstadkomma hållbar förändring på flera olika nivåer i samhället.

Med Sportfronts breda spetskompetens kan vi erbjuda enskilda föreläsningar, halva och hela utbildningsdagar efter önskemål och behov. Vi deltar även på mässor och utställningar.
Välkommen att höra av er!


Bildresultat               Stöd oss med en gåva 1230073411 Påverka unga att göra hälsosamma val 2018
 Ett informationsmaterial om droger, våld och riskbeteenden. Klicka på länken nedan.
 Broschyr om droger, våld och riskbeteenden 

 Se upp för gromning-råd till unga 

 Skydda ditt barn mot gromning på nätet 

Länsstyrelsen i Dalarna tar ett krafttag mot energidryckerna tillsammans med Sportfront
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161...

http://www.dalademokraten.se/dalarna/falun/krafttag-mot-energidrycker-i-dalarna-unga-uppges-ha-fatt-somnsvarigheter-och-hjartarytmier
Årets ideella organisation 2014

Sportfront har fått den stora äran att tilldelats pris till Årets ideella organisation 2014 av CAN. För sitt förebyggande och främjande arbete i nära samverkan med kommuner, föreningsliv, privata och offentliga sektorn.